Kajás hétvége

2011.09.12. 16:52

A pénteki vacsi az olaszoknál elég jóra sikeredett. :) 8-an gyűltünk össze, 3 olasz, 3 spanyol és 2-en magyarok. Spagetti Carbonara-t főzött Andrea, mi mást. :D Majdnem másfél kiló tésztából készült, szóval bőven jutott mindenkinek. Közben elfogyasztottunk 3 üveg bort is, úgyhogy mondhatni elég jó hangulat kerekedett a végére. :D Aztán meglátogattunk több vendéglátó ipari egységet, bár a végére eléggé lemorzsolódott a nép és az utolsó helyre már csak 3-an jutottunk el. Kb hajnali 5ig maradtunk, aztán hazamentünk aludni. :)

Szombaton is volt persze buli. Ekkor tartották a Welcome Party-t a Retroban. Vicces volt, hiszem már több mint 2 hete kint vagyunk és még csak most van a köszöntő party, de sebaj, elnézzük nekik :P És volt megint 3 ingyen sör is, úgyhogy teljesen jó volt minden. :) Aznap is legalább hajnali 5ig maradtunk.

Vasárnapi programunk ismét kis főzőcskézés volt a pihenés mellett. Délután paprikás krumplit készítettünk Imolával  és Csengével, 3 török és egy japán lánynak. Nagyon aranyosak és közvetlenek a lányok. :)

Az olaszok megígérették velem is, hogy egyszer főzök nekik valami magyarosat. Hát majd egyszer.... :P

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmus-odense.blog.hu/api/trackback/id/tr953229820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása